Ce spun parintii?

Parintii sunt multumiti si ne scriu parerile lor.


Ce spun parintii?

 

O experiență adevărată!

A fost prima tabara de schi pentru Vladut. Întotdeauna am avut retineri cu privire la taberele de iarna, insa anul acesta am zis : de ce nu? Sa incercam. Si ne-am aventurat. Desi nu cunoșteam echipa am mers pe recomandarea unor prieteni de familie. Și bine am făcut. S-a dovedit ca am făcut alegerea perfecta. Vladut a fost foarte încântat și a făcut repede progrese. Mulțumim tuturor membrilor echipei pentru implicare, dedicatie si seriozitate. Sa o țineți tot așa!

Nume: Olimpia Mocanita

A fost minunat!

Vlad mi-a spus ca a fost minunat. I-a placut de Ana,la patinoar si pe partie. In tabara din februarie va fi prezent! Va multumesc echipa grozava pentru munca voastra!

Nume: Alexandra

Impresii tabara schi ianuarie 2016

Maria a fost pana acum in toua tabere de schi si in una de drumetie cu acesta echipa de oameni pregatiti si cu suflet si imi este clar ca acum isi doreste din toata inima sa stie unde si cand va fi urmatoarea tabara. Va pot spune ca Maria s-a simtit ca intr-o mare familie, si pe partie si in afara ei, iar noi parintii am stiut ca este in siguranta si fericita acolo - zilnic convorbirea telefonica pe care o aveam cu ea dura foarte putin, grabita fiind sa se intoarca la activitatile taberei. Intoarsa acasa, cateva zile bune Maria noastra a mentinut orele de trezire, mancare, anumite rutine, ceea ce m-a facut sa realizez cat de natural le-au fost introduse acolo in tabara de pedagogi adevarati. In plus acum au trecut cateva zile si inca ne mai povesteste cum a fost in tabara, semn ca ea inceraca sa retraiasca acele momente deosebite. Conditiile de cazare au fost exact ce trebuia, despre mancare am auzit numai de bine si nu ma indoiesc de faptul ca si daca nu s-ar fi putut schia deloc, si tot ar fi fost o tabara grozava. Instructorii au nota zece si pentru cum au stiut sa ii atraga prin jocuri de cabana, iesiri la patinaj si cu saniuta si alte activitati si pentru faptul ca au fost atat de smart incat sa aiba pregatite variante de backup care sa le permita o solutie ca sa se schieze chiar si cand a fost zapada mai putina sau frigul mai mare. La revedere!

Nume: Mirela si Serban Stoian

superlativ

Eu- mama si Simina- cea mica i-am cunoscut in 2013 si de atunci o frumoasa prietenie a inceput. Asteptam cu nerabdare orice activitate organizata: fie tabara de schii, fie drumetii sau escalada. Experienta si dedicatia lor ne impresioneaza. Simina se ghideaza dupa principiul asa ca ei vreau sa fiu cand o sa fiu mare si o incurajez intrucat este un mod de viata sanatos. Va imbratisam si asteptam urmatoarea chemare la aventura.

Nume: Patachi, Laura

Aboneaza-te la newsletter

Prezentare

Facem ceea ce ne place. Putem numi asta pasiune, chemare, antrenament, munca, dar ceea ce conteaza cel mai mult e placerea pe care o simtim atunci cand suntem acolo, afara, in natura, pe munte, pe stanca, pe partie, in zapada. Vrem sa dam asta mai departe, pentru ca stim ca e fain si molipsitor si se poate transforma intr-o pasiune de-o viata. 

Contact

Natural High

Str. Carpatilor nr. 64, Brasov
T: 0745 329 405
E: contact at nh-tabere-copii dot ro
Contact